Edeseweg 13e, 6733 AA Wekerom   |   0318 - 462 038   |   info@knippuntwekerom.nl

Hoofdhuidproblemen

Heeft u last van psoriasis/ eczeem, een droge of juist vette hoofdhuid, of haaruitval? Wij werken met producten speciaal voor hoofdhuidproblemen. U hoeft zich nergens voor te schamen, wij helpen u er graag mee.

De producten zijn van het merk mediceuticals, dit is een product uit Amerika en opgericht in 1964 en sinds een paar jaar gebruiken we het ook in Nederland.

Mediceuticals een product dat niet alleen je haar maar ook je hoofdhuid goed verzorgd. Want gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Door effecten van o.a. medicijngebruik, chemotherapie, diëten, hormonale schommelingen en stress kunnen de haargroeicyclus en het natuurlijk evenwicht van de hoofdhuid verstoren. Zeker bij chemotherapie biedt mediceuticals een goede ondersteuning. Het stimuleert nieuwe haargroei en draagt bij aan de conditie van de hoofdhuid en haren. Ook in ziekenhuizen word dit product steeds meer geadviseerd.

Wij zien het echt als een uitdaging om iedereen met hoofdhuidproblemen te helpen. We hebben al veel positieve reacties gehad van onze klanten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de mediceuticals; www.mediceuticals.eu